Hämtar information

Sähköautollesi suunniteltu

Valkoinen Polestar 2

Osta Polestarille suunniteltu autovakuutus helposti verkosta. Saat kuukauden maksuttoman vakuutuskauden.

Osta Polestar Vakuutus

Polestar Vakuutuksen edut

Kun ostat vakuutuksen verkosta, voit ottaa uuden auton käyttöösi saman tien ja nauttia täysin siemauksin sähköautosi verrattomasta teknologiasta. Polestar Vakuutuksella hyödyt seuraavista eduista:

  • Sähköautoilijalle suunniteltu turva. Se kattaa ajoakun, latauskaapelin ja kosketusnäytön kuten kaikki muutkin auton osat. Sähkön loppuessa saat apua 24/7.
  • Merkkikorjaamon palvelut. Saat käyttöösi osaavimmat sähköautojen korjaajat maahantuojan valtuuttamilla korjaamoilla. Korjaukset suoritetaan aina Polestarin alkuperäisosilla.
  • Maksuton startti. Maksuttomaan kuukauteen sisältyy liikennevakuutus ja täyskasko lisäturvineen. Jos päätät jatkaa, saat täyskaskoon heti 80 % bonuksen.

Maksuton startti

Oston yhteydessä Polestar tarjoaa sinulle kuukauden maksuttoman vakuutuskauden, ns. maksuttoman startin.

Maksuton startti sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja korvaavan täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla: korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.

Olemme on sinuun yhteydessä maksuttoman kuukauden aikana, eli 30 vuorokauden sisällä uuden autosi luovutuksesta.

  • Saat meiltä tarjouksen toiveidesi mukaisesta vakuutusturvasta etuineen, ja voit halutessasi muokata vakuutuksen sisältöä.
  • Kun haluat autovakuutuksesi voimassaolon säilyvän, sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä vakuutus jatkuu kuten ennenkin.

Alla olevasta taulukosta löydät lisätietoa siitä, miten vakuutus auttaa sinua vahingon sattuessa.

Törmäysturva

Maksamme autosi korjauskustannukset, jos törmäät tai ajat kolarin.

Pysäköintiturva

Maksamme korjauskulut, jos tuntemattomalla autolla on kolhittu pysäköityä autoasi.

Luonnonilmiöturva

Korvaamme pysäköidyn autosi vaurioitumisen tulvasta, maalipinnan vaurioitumisen rakeista tai autosi päälle pudonneen oksan tai kaatuneen puun aiheuttaman vaurion.

Hinaus ja matkakulut

Hinautamme ajoneuvon korjaamolle, jos matka keskeytyy ajoneuvon vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen seurauksena. If Apu on tukenasi kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa vuorokauden ympäri.

If Apu

Vahingon sattuessa hinautamme ajoneuvon korjaamolle ja varmistamme, että matkasi voi jatkua. If Apu palvelee sinua puhelimitse ja verkossa 24/7.

Henkilöturva

Henkilöturva kasvattaa merkittävästi lakisääteisen liikennevakuutuksen antamaa turvaa. Vakuutettuina ovat kaikki vakuutetussa autossa kulloinkin olevat henkilöt.

Lemmikkiturva

Maksamme autossa olleen lemmikkieläimen hoitokuluja liikenneonnettomuudessa.

Ilkivalta-, varkaus- ja paloturva

Maksamme korvauksen, jos maalipintaa naarmutetaan, auto varastetaan tai se syttyy palamaan.

Eläinkolariturva

Maksamme auton korjauksen, jos törmäät mihin tahansa eläimeen.

Oikeusturva

Vakuutus korvaa auton käyttöön liittyviä oikeudenkäyntikuluja riitatilanteessa.

Vastuuturva ulkomaille

Korvaamme ETA- maan ulkopuolisessa vihreän kortin maassa, kuten Venäjällä, sattuneen liikennevahingon korvausvastuun, josta ajoneuvosi kuljettaja tai omistaja on henkilökohtaisesti vastuussa ulkopuolisille.

Rahoitusturva

Maksamme korvauksen auton rahoittajalle tai leasing-vuokranantajalle silloin, kun korvausta ei makseta vakuutuksenottajalle esimerkiksi suojeluohjeiden laiminlyönnin vuoksi.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.