Hämtar information

Sähköautollesi suunniteltu

Polestar Vakuutuksen edut

Kun ostat vakuutuksen verkosta, voit ottaa uuden auton käyttöösi saman tien ja nauttia täysin siemauksin sähköautosi verrattomasta teknologiasta. Polestar Vakuutuksella hyödyt seuraavista eduista:

  • Sähköautoilijalle suunniteltu turva. Se kattaa ajoakun, latauskaapelin ja kosketusnäytön kuten muutkin auton osat, esimerkiksi lasikaton. Sähkön loppuessa saat apua 24/7.
  • Merkkikorjaamon palvelut. Saat käyttöösi osaavimmat sähköautojen korjaajat maahantuojan valtuuttamilla korjaamoilla. Korjaukset suoritetaan aina Polestarin alkuperäisosilla.
  • Maksuton startti. Maksuttomaan kuukauteen sisältyy liikennevakuutus ja täyskasko lisäturvineen. Jos päätät jatkaa, saat täyskaskoon heti 80 % bonuksen.

Maksuton startti

Oston yhteydessä saat halutessasi kuukauden maksuttoman vakuutuskauden, ns. maksuttoman startin.

Olemme on sinuun yhteydessä maksuttoman kuukauden aikana, eli 30 vuorokauden sisällä uuden autosi luovutuksesta. Saat tarjouksen toiveidesi mukaisesta vakuutusturvasta etuineen. Jos haluat vakuutuksen jatkuvan, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Maksuton startti sisältää lakisääteisen liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja korvaavan täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla: korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla, joka korvaa myös lasikaton.

Alla olevasta taulukosta löydät lisätietoa siitä, miten vakuutus auttaa sinua vahingon sattuessa.

Törmäysturva

Maksamme sähköautosi korjauskustannukset, jos kolaroit tai auto suistuu tieltä. Myös kolarista syntyneet vahingot, joissa syyllisyyttä ei pystytä selvittämään, kuuluvat törmäysturvan piiriin.

Pysäköintiturva

Maksamme korjauskulut, jos tuntemattomalla ajoneuvolla on kolhittu pysäköityä autoasi. Jos itse kolhit autoasi pysäköinnin aikana, vahingot korvataan törmäysturvasta.

Luonnonilmiöturva

Korvaamme pysäköidyn autosi vaurioitumisen tulvasta, maalipinnan vaurioitumisen rakeista tai autosi päälle pudonneen oksan tai kaatuneen puun aiheuttaman vaurion.

If tukenasi 24/7

If on tukenasi kaikissa autoiluun liittyvissä tilanteissa vuorokauden ympäri. Kun tilaat hinauksen If kautta, et maksa omavastuuta.

Hinaus ja matkakulut

Autamme sinua tien päällä 24/7. Hinautamme auton korjaamolle, jos matka keskeytyy ajoneuvon vian, vaurioitumisen tai tieltä suistumisen seurauksena. Varmistamme myös, että pääset tarvittaessa jatkamaan matkaasi.

Henkilöturva

Henkilöturva kasvattaa merkittävästi lakisääteisen liikennevakuutuksen antamaa turvaa. Vakuutettuina ovat kaikki vakuutetussa autossa kulloinkin olevat henkilöt.

Lemmikkiturva

Saat korvauksen autossa olleen lemmikkieläimen hoitokuluista liikenneonnettomuuden seurauksena.

Ilkivalta-, varkaus- ja paloturva

Maksamme korvauksen, jos esimerkiksi maalipintaa naarmutetaan, auto varastetaan tai se syttyy palamaan.

Eläinkolariturva

Maksamme auton korjauksen, jos törmäät mihin tahansa eläimeen.

Oikeusturva

Vakuutus korvaa auton käyttöön liittyviä oikeudenkäyntikuluja riitatilanteessa.

Vastuuturva ulkomaille

Vastuuturva kattaa ETA-maiden ulkopuolisissa vihreän kortin maissa sattuneen vahinkotilanteen, jossa ajoneuvosi kuljettaja tai omistaja on korvausvelvollinen ulkopuoliselle.

Rahoitusturva

Maksamme korvauksen auton rahoittajalle tai leasing-vuokranantajalle silloin, kun korvausta ei makseta vakuutuksenottajalle esimerkiksi suojeluohjeiden laiminlyönnin vuoksi.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.