Hämtar information

Autovakuutus maksutta 1 kk ajan

Kun ostat sähköautollesi räätälöidyn autovakuutuksen meiltä, Polestar tarjoaa sinulle maksuttoman kuukauden.

Mitä maksuttomaan starttiin sisältyy?

Maksuton startti sisältää liikennevakuutuksen ja yleisimpiä vahinkoja korvaavan täyskaskon, jota on täydennetty kahdella lisäturvalla – korkeammalla lunastuskorvauksella ja lasiturvalla.

  • Liikennevakuutus – Korvaa henkilövahingot sekä vastapuolen ajoneuvolle ja omaisuudelle aiheutuneet vahingot. Ei korvaa omalle ajoneuvolle aiheutuneita vahinkoja.
  • Täyskasko – Kattaa yleisimmät vahingot ja turvaa ajoneuvosi äkillisesti ja ennalta arvaamattomien vahinkojen varalta ja vahingon aiheuttaneesta osapuolesta riippumatta. Korvaa esimerkiksi luonnonilmiöistä aiheutuneita vahinkoja.
  • Lasi ja lunastusturva – Lasiturva korvaa lasivahinkoja bonusta alentamatta, kun taas lunastusturva takaa reilumman korvauksen jos autosi on korjauskelvoton ja menee lunastukseen.

Edun saa yksityiskäytössä oleviin, uusiin ja enintään 6 kk käytössä olleisiin Polestar-autoihin.

Polestarin suosittelema vakuutus

Polestarin suosittelema autovakuutus takaa, että auton suorityskyvystä pidetään huolta merkkihuollossa ja korjaukset tehdään sähköautoosi suunnitelluilla varaosilla.

Maksuttoman kauden jälkeen

Saat yhteydenoton Polestar Vakuutukselta 30 vuorokauden sisällä uuden autosi luovutuksesta. Voit muokata vakuutusturvaa toiveidesi mukaan ja huolehdimme siitä, että saat kaikki sinulle kuuluvat edut sekä tarjouksen sopivasta vakuutusturvasta, joka astuu voimaan maksuttoman kauden jälkeen.

Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein. Jos sinua ei tavoiteta maksuttoman startin aikana, vakuutuksesi jatkuu kuten ennenkin sekä toistaiseksi voimassaolevana.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vill du bli uppringd?