Hämtar information

Vahinkoilmoitus henkilöasiakkaalle

Vahinkotilanteessa saat apua Polestariin erikoistuneilta asiantuntijoilta. Ota yhteyttä meihin – hoidamme loput puolestasi.

Vahingon satuttua

 1. Ilmoita vahingosta
  Tee vahinkoilmoitus verkossa tai Ifin Omilla sivuilla 24/7. Voit myös ilmoittaa vahingosta soittamalla meille 010 19 19 78.

 2. Korvaushakemuksen käsittely
  Käsittelemme korvaushakemuksesi. Useimmissa tapauksissa lähetämme toimintaohjeet parin tunnin sisällä ja ohjaamme sinut lähimpään merkkikorjaamoon.

 3. Autosi korjataan
  Korjauksissa käytetään aina alkuperäisiä varaosia Polestarin ohjeistusten mukaisesti.

 4. Auton nouto
  Korjaamo on yhteydessä sinuun, kun korjaus on valmis ja autosi on noudettavissa.

 5. Maksaminen
  Mahdollisen omavastuun maksat korjaamolle, jonka jälkeen pääset takaisin tien päälle. Korvauskäsittelystä vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Tee vahinkoilmoitus

Lisätietoa ja usein kysyttyä

Asiakaspalvelun aukioloajat

Palvelemme sinua arkisin 8–18. Soita meille 010 19 19 78, jos sinulla on esimerkiksi kysyttävää sähköauton vakuuttamisesta tai haluat ilmoittaa vahingosta.

Ilmoita vahingosta verkossa

Tee vahinkoilmoitus nopeasti ja vaivattomasti Ifin Omilla sivuilla. Omat sivut on henkilökohtainen verkkopalvelusi, joka on auki vuorokauden ympäri. Voit myös ilmoittaa ajoneuvovahingosta verkkolomakkeella

Puheluiden hinnat

Puhelun hinta on oman teleoperaattorisi perimä normaali matkapuhelumaksu. Lankaverkosta soitettuna hinta on paikallisverkkomaksu. 

Mikä on merkkikorjaamo?

Auton huollot ja korjaukset suoritetaan halutessasi aina maahantuojan valtuuttamalla kumppanikorjaamolla, eli merkkikorjaamolla. Voit olla varma siitä, että autostasi huolehtii alan huippuammattilaiset jotka osaavat valita sähköautosi korjaukseen fiksuimmat menetelmät Polestarin alkuperäisillä varaosilla.

Kattaako vakuutus ajoakut ja latausjohdon?

Vakuutus kattaa Polestarin ajoakut samalla tavalla kuin muut auton osat. Jos sinulla on kaskovakuutus, korvaamme myös latausjohdolle sattuneet vahingot.

Mitä teen, jos sähkö loppuu ajoakuista tien päällä?

Jos sähkö loppuu ajoakuista tien päällä, ota yhteyttä Ifin hinaus- ja tiepalveluun 010 19 18 40, joka päivystää vuorokauden ympäri.

Kaskovakuutus korvaa hinauksen lähimmälle latauspisteelle, tarvittaessa merkkikorjaamolle. Tilaa hinaus Ifin kautta, niin hoidamme hinauslaskun puolestasi, etkä maksa omavastuuta. Muussa tapauksessa omavastuusi on 50 euroa.

If palvelee kaikissa autoiluun liittyvissä ongelmissa tai jos vaikkapa epäilet autossasi olevan jokin vika, johon tarvitset asiantuntijan neuvoja.

Sisältyykö kotilatausasema Polestar Vakuutukseen?

Kotilatausasema ei sisälly Polestar Vakuutukseen. Jos sinulla kuitenkin on Ifin laaja kotivakuutus, kattaa se myös latausasemalle sattuneita vauriota.

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.