Hämtar information

Polestar Vakuutus – tilaa maksuton startti

Kun hankit autollesi Polestar Vakuutuksen, saat ensimmäisen kuukauden maksutta, eli ns. maksuttoman startin. Jos haluat vakuutuksen yrityksen autolle, tee tilaus kohdasta Yritysasiakkaat.
Onko autosi luovutuspäivä viikonloppuna?
Jos autoni luovutuspäivä sattuu viikonlopulle hyväksyn, että vakuutuksen alkamispäivä on luovutusta edeltävä arkipäivä, jotta autoni voidaan rekisteröidä.

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. 
 
Tarkistamme luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:stä ja Ifin asiakasrekisteristä. Luotto- ja henkilötietotarkastuksella voi olla vaikutusta vakuutuksen myöntämiseen.
 
Tarkistamme auton tekniset tiedot hinnoittelua varten Traficomin ajoneuvorekisteristä. Voit vakuuttaa Suomen rekisterissä yksityiskäytössä olevan henkilöauton. 
 
Voimme soittaa varmistaaksemme vakuutusturvasi.
Lue lisää henkilötietojen käsittelystä
 
Laskemme parhaan hinnan ja bonuksen vahinkohistoriasi avulla. Muodostamme sinulle liikennevakuutuksen bonuksen ja hinnan vakuutus- ja vahinkohistoriasi perusteella. Tarkistamme vahinkohistoriasi henkilötunnuksellasi vakuutusyhtiöiden yhteisistä vakuutus- ja vahinkohistoriatiedoista.

Huomioithan, että saat autovakuutuksen vain itsellesi ja lomakkeelle täyttämiesi tietojen tulee vastata tunnistautuneen henkilön, eli sinun, tietojasi.

Olen tutustunut vakuutusehtoihin ja -oppaisiin.

Haluaisitko ajankohtaisia turvallisuusvinkkejä sekä tietoa Ifin eduista ja palveluista?

Saat sinulle suunnattuja viestejä noin kerran kuussa.

Vakuutus jatkuu automaattisesti maksuttoman kuukauden jälkeen. Vakuutuksen voi irtisanoa lain ja ehtojen mukaan.

Paina 'Osta vakuutus'

Autamme sinua

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vill du bli uppringd?